Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. – poziv na informativnu radionicu povodom 2. poziva na dostavu projektnih prijedloga

Objavljeno - 23.11.2023.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije, poziva vas na sudjelovanje na informativnoj radionici koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Za prijavitelje je u drugom pozivu otvoreno 7 specifičnih ciljeva, dok će vrijednost poziva iznositi oko 38 milijuna eura iz Interreg fonda, uz stopu sufinanciranja od 80%.

U sklopu radionice predstavit će se i poziv za male projekte (SMF) čije se otvorenje očekuje 27. studenog 2023. godine, a predstavlja alat za pokretanje razvoja malih projekata i inicijativa u okviru Strategije Europske unije za dunavsku regiju (EUSDR).

Informativna radionica će se održati 4. prosinca 2023. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu s početkom u 11:00 sati. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo vas da se do 29. studenoga 2023. do 15:00 sati prijavite putem online prijavnog obrasca. Broj mjesta je ograničen. Dnevni red možete preuzeti ovdje. Radni jezici su hrvatski i engleski. U suradnji s regionalnim koordinatorima u siječnju 2024. godine organizirati će se dodatne informativne radionice u Osijeku i Zadru.

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje možete se obratiti Nacionalnoj kontakt točki (ivan.lajtman@mrrfeu.hr).Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X