Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ u 2021. godini

Objavljeno - 01.03.2021.

 

Kroz projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije educira studentsku populaciju o mogućnostima korištenja fondova Europske unije te informira polaznike o uspješnim EU projektima.

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice polaznici Akademije će upoznati sustav EU fondova te će ujedno imati priliku sudjelovati u raznim informativnim događanjima o EU fondovima, raditi na pripremi promotivnih materijala, kreirati sadržaj za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija.

Po završetku provedbe svih aktivnosti, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zainteresirane studentske udruge i neformalne grupe studenata mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca. Detaljnije informacije o uvjetima i načinu prijave nalaze se u tekstu javnog poziva, a prijave se primaju do 14. ožujka 2021. godine.

Za više informacija možete se obratiti na adresu elektroničke pošte edukacije@mrrfeu.hr

 

Javni poziv

Prijavni obrazac

Program Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU za 2021. godinu

 Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X