EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike

Objavljeno - 05.05.21.

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Bitno  je istaknuti da će sva događanja biti organizirana u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta.

Danas, 7. svibnja 2021. godine, od 12:30 do 15:30 sati možete pratiti prijenos uživo putem YouTube kanala Strukturni fondovi – MRRFEU.

Ako želite primiti dodatne informacije o događanju molimo da se prijavite putem poveznice: https://forms.gle/YkAjJ6x6qjeXCJXF8 

Program događanja možete pogledati OVDJE.

 

Ovdje pogledajte kako je bilo na prethodnim događanjima:

 

Ostale Aktivnosti

19.03.19.
Regionalni dani EU fondova u Bjelovaru
28.09.18.
Regionalni dani EU fondova u Gospiću
04.07.17.
Općenito o Akademiji regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X