EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike

Objavljeno - 18.06.21.

 

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Bitno je istaknuti da se sva događanja organiziraju u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta.

 

Danas, 18. lipnja 2021., od 10:00 do 14:00 sati možete pratiti predstavljanje novih prilika iz EU fondova za razdoblje 2021.-2027.  iz Vukovara putem YouTube kanala Strukturni fondovi:

Molimo da nam se prijavite putem prijavnog obrasca za više informacija o samom događanju i naknadnu dostavu svih materijala: https://forms.gle/fXUDedXEf9aez4pK9

Program događanja preuzmite ovdje.

 

 

 

Ovdje pogledajte kako je bilo na prethodnim događanjima:

 

Ostale Aktivnosti

11.07.18.
Sajam EU fondova u Bakru
17.10.18.
Regionalni dani EU fondova održani u Umagu
14.08.18.
Regionalni dani EU fondova u Karlovcu

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X