EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike

Objavljeno - 29.06.21.

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Do sada je održano 14 događanja, a o čemu se razgovaralo i koje su nove prilike predstavljene možete pogledati u nastavku:

Ostale Aktivnosti

29.06.17.
Regionalni dani EU fondova 2015.
03.05.18.
Saznajte kako EU fondovi mijenjaju Hrvatsku!
20.04.18.
Sajam EU mogućnosti na Tjednu EU fondova 2018. godine

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X