EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike

Objavljeno - 29.06.21.

 

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Bitno je istaknuti da se sva događanja organiziraju u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta.

Danas, u petak 2. srpnja 2021., s početkom u 10:00 sati možete pratiti uživo događanje iz Senja putem You tube kanala Strukturnfondovi.

Putem poveznice u nastavku možete se prijaviti za primanje materijala s radionice u Senju i dodatnih informacija o EU fondovima: https://forms.gle/TxJdWiiMWNTnyYjJ7

Program događanja možete preuzeti ovdje.

 

 

Ovdje pogledajte kako je bilo na prethodnim događanjima:

 

Ostale Aktivnosti

29.06.17.
Dani otvorenih vrata EU projekata
16.10.17.
21 milijun kuna za suradnju s regionalnim koordinatorima na izradi Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine i stvaranju zalihe projekata
19.09.18.
Regionalni dani EU fondova u Solinu

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X