EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike

Objavljeno - 08.06.21.

 

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Bitno  je istaknuti da će sva događanja biti organizirana u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta.

 

Danas, 8. lipnja 2021. godine, od 10:30 do 14:15 sati možete pratiti prijenos uživo iz Krapine putem YouTube kanala Strukturni fondovi – MRRFEU.

Program događanja možete pogledati OVDJE.

Ako želite dobiti više informacija o EU fondovima i novim prilikama molimo da nas se prijavite putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/n18EPP8hyLJmUvPY6 

 

 

Ovdje pogledajte kako je bilo na prethodnim događanjima:

 

Ostale Aktivnosti

21.01.19.
Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ u 2019. godini
26.01.18.
Objavljen javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“
20.11.18.
U Zadru održani Regionalni dani EU fondova

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X