Virtualni „Dani otvorenih vrata EU projekata“

Objavljeno - 06.11.2020.


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije četvrtu godinu zaredom organizira informativno-edukativnu kampanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“, koja se ove godine održava virtualno.

Ovo događanje dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“ koja ima svrhu potaknuti građane Europske unije da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranim sredstvima EU fondova koji se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini, koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije koordinira kampanju s brojnim uspješnim projektima na području svih hrvatskih županija, koji kroz prigodan informativni i edukativni sadržaj predstavljaju svoje aktivnosti i rezultate te doprinos njihovog projekta lokalnoj sredini.

Svrha ove kampanje jest omogućiti svim virtualnim posjetiteljima da upoznaju projekte sufinancirane sredstvima iz EU fondova, čija je uspješna provedba doprinijela razvoju u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Ovogodišnje događanje moći ćete posjetiti virtualno, na posebno kreiranoj web stranici u razdoblju od 13. do 22. studenoga 2020. godine.

Sve informacije o događanju, kao i aktivnosti koje će se odvijati možete pratiti na: https://bit.ly/e_DOV_2020 .

Sudjelujte u prijenosima uživo, radionicama, predavanjima, virtualnim šetnjama te zabavnom i edukativnom programu, a svojim ćete sudjelovanjem imati priliku osvojiti i brojne nagrade!

Također, pratiti nas možete i na stranicama društvenih mreža, Facebook: Strukturni fondovi i Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU te Instagram: Strukturni fondovi .

Ovim putem predstavljamo i pravila nagradnih natječaja koji će se provoditi na Facebook stranici Strukturni fondovi i Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU, a koji možete pronaći OVDJE. Svaki dan u razdoblju trajanja Dana otvorenih vrata EU projekata, nagrađujemo 5 sretnih sudionika!Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X