Sajam EU mogućnosti privukao brojne posjetitelje

Objavljeno - 27.04.2018.

Nekoliko stotina posjetitelja sudjelovalo je u četvrtak na Sajmu EU mogućnosti koji se održao u prostorijama Plaza event centra u Zagrebu u sklopu Tjedna EU fondova, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i partnerskih institucija. Više od dvadeset izlagača predstavilo je mogućnosti EU sufinanciranja za projekte iz sektora poduzetništva, energetike, poljoprivrede, kulture i drugih.

U okviru izložbenih prostora posjetitelji su imali priliku upoznati se s brojnim mogućnostima financiranja iz EU fondova te od predstavnika nadležnih institucija i uspješnih korisnika dobiti odgovore na svoja pitanja.

Također, na Sajmu EU mogućnosti predstavljena je kozmetika na biljnoj bazi, prirodni preparati za oralnu higijenu, hrvatski i talijanski pjenušci, tricikl s pomoćnim elektromotorom te su bile izložene makete ključnih strateških infrastrukturnih projekata financiranih EU sredstvima.

Osim na Sajmu, posjetitelji su sudjelovali i u cjelodnevnom programu predstavljanja aktualnih mogućnosti financiranja iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija te upoznali korisnike EU sredstava i realizirane projekte, saznali na koji način provesti projekt, ali i koje su najčešće pogreške koje se javljaju prilikom izrade projektnih prijava.

Predstavljene su i uspješne poduzetničke priče kroz primjere tvrtki koje su uz pomoć EU fondova unaprijedile vlastito poslovanje.

 

 Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X