Radionica: Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Objavljeno - 02.06.2023.

 

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu online radionicu: “Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje OCD; Modeli suradnje s korporativnim sektorom” koju će 20. lipnja 2023. u vremenu od 10 do 12,30 sati održati Udruga ACT grupa iz Čakovca (PRIJAVA).

Radionica će pokušati razjasniti zašto projekti nisu jedini pravi izvor financiranja i zašto je važno imati različite izvore financiranja. Jedna od tema će biti društveno odgovorno poslovanje gdje ćemo objasniti mogućnosti i rizike dugoročne suradnje s korporativnim sektorom na primjerima iz prakse – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X