Program transnacionalne suradnje Euro-MED 2021. – 2027.- poziv na nacionalnu info radionicu povodom 2. poziva na dostavu projektnih prijedloga

Objavljeno - 11.07.2022.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje Interreg Euro– MED poziva vas na sudjelovanje na nacionalnoj info radionici koja će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

 

Poziv se provodi u okviru programskih prioriteta Pametniji i Zeleniji Mediteran te s njima povezanih specifičnih ciljeva te se odnosi isključivo na tematske projekte koji obuhvaćaju slijedeće tipove projekata:

Projekti koji će biti financirani u okviru ovog poziva odnose se na sve 4 programske misije:

Ukupna financijska alokacija za 2. poziv iznosi 86 milijuna eura (EFRR, IPA + nacionalno sufinanciranje).

Informativni dan će se održati 22. srpnja 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 10:00 sati (tehnička provjera od 09:30 sati).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, molimo vas da do 20. srpnja  2022. do 15:00 sati popunite online prijavni obrazac.

Svim registriranim sudionicima će dan prije događaja biti poslana poveznica za sudjelovanje.

Dnevni red možete preuzeti ovdje.

Radni jezici su hrvatski i engleski.

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na događanju ili 2. poziv možete se obratiti Nacionalnim kontakt točkama: marko.opancar@mrrfeu.hr i ivana.zivkovic@mrrfeu.hr.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X