Poziv za izravnu dodjelu sredstava Središnjem registru osiguranika (REGOS-u) za dostavu prijedloga operacije „MOJA MIROVINA – Unapređenje usluga REGOS-a na tržištu rada“

Objavljeno - 25.02.2020.

 

Dana 21. veljače 2020. Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava objavilo je Središnjem registru osiguranika (REGOS-u) Poziv za dostavu prijedloga operacije „MOJA MIROVINA – Unapređenje usluga REGOS-a na tržištu rada“ koja će se financirati kao izravna dodjela sredstava u okviru Prioritetne osi 1 „Visoka zapošljivost i mobilnost radne snage“ Specifičnog cilja 8.vii.2 „Povećanje dostupnosti i kvalitete javno dostupnih informacija i usluga na tržištu rada, uključujući mjere APZ“ Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“.

Ovaj Poziv ukupne vrijednosti 54.096.000,00 HRK namijenjen je povećanju kvalitete i dostupnosti javno dostupnih informacija i usluga na tržištu rada povećanjem učinkovitosti poslovanja Središnjeg registra osiguranika (REGOS-a). Uspostavit će se Mirovinski informativni centri (MIC) te će se jačati kapaciteti zaposlenika koji će u njima raditi, ali i ostalih zaposlenika institucija na tržištu rada.

Više o Pozivu potražite ovdje.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X