Poziv na dostavu sažetaka za konferenciju pod nazivom „ Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici Europske unije“

Objavljeno - 07.11.2019.

U okviru Predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Glavnom upravom za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe ) u razdoblju od 11.-13. svibnja 2020. organizira konferenciju pod nazivom „Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici Europske unije“.

Konferencija će okupiti sudionike iz akademskih krugova, europskih institucija i nadležnih tijela država članica a s ciljem rasprave o budućnosti Kohezijske politike, o pokazateljima njezina dosadašnja djelovanja te na koji se način može povećati njen doprinos održivom rastu i radnim mjestima.

Slijedom navedenoga, na dostavu se pozivaju radovi na pitanja i teme koje će činiti osnovu za održavanje radionica, panela i rasprave na konferenciji, a naročito od strane predstavnika  hrvatske akademske zajednice kao države Predsjedateljice i domaćina događanja.

Rok za dostavu sažetka od 500 riječi je 22. veljače 2020.

Kako bismo osigurali što veću vidljivost samog Poziva na dostavu sažetaka ljubazno Vas molimo da isti najavite na web stranici Vašeg Sveučilišta s ciljem informiranja širega kruga akademskih članova o samoj Konferenciji, uvjetima za sudjelovanje te detaljima Poziva.

Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje

Poziv na dostavu sažetaka nalazi se ovdje 

Prijava sažetaka nalazi se ovdjeNewsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X