Održan sastanak sektorskog nadzornog odbora za praćenje I. komponente programa IPA

Objavljeno - 11.02.2019.

U petak, 1. veljače 2019., u prostorijama hotela „Esplanade“ održan je sastanak sektorskog nadzornog odbora za praćenje I. komponente programa IPA u Republici Hrvatskoj (IPA TAIB Sectoral Monitoring Committee).

U ime Nacionalnog koordinatora za programe pomoći i suradnje s Europskom unijom – državnog tajnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) Velimira Žunca, sastanak odbora je vodio voditelj Službe za EU programe i financijske mehanizme MRRFEU-a Tomislav Belovari. Sastanku su prisustvovali i voditeljica Opće uprave za proširenje i susjedstvo Europske komisije Maria Farrar-Hockley te predstavnici Ministarstva financija, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU i Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije.

Na sastanku se raspravljalo o funkcioniranju sustava provedbe, financijskom statusu programa, aktivnostima nadzora i kontrole, izvedbi i prilagodbi projekata te statusu IPA TAIB programa. Sudionici sastanka naglasak su stavili na očuvanju administrativnih kapaciteta sustava koji osiguravaju nesmetani završetak provedbe i osiguranje održivosti programa i projekata IPA u Republici Hrvatskoj.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X