Odluka o financiranju operacije Ministarstva financija – Porezne uprave „Povezivanje i unaprjeđenje aplikativnih rješenja unutar Informacijskog sustava Porezne uprave i razvoj mPorezne”

Objavljeno - 02.03.2021.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ nakon provedenog postupka izravne dodjele sredstava u okviru Poziva Ministarstvu financija – Poreznoj upravi za dostavu prijedloga operacije „Povezivanje i unaprjeđenje aplikativnih rješenja unutar Informacijskog sustava Porezne uprave i razvoj mPorezne“ koja će se financirati kao izravna dodjela sredstava u okviru Prioritetne osi 4 – „Dobro upravljanje“ Specifičnog cilja 11.i.1 „Povećanje djelotvornosti i kapaciteta u javnoj upravi kroz poboljšanje pružanja usluga i upravljanja ljudskim potencijalima“ Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ (UP.04.1.1.30) 24. veljače 2021. godine donijelo je Odluku o financiranju operacije Ministarstva financija – Porezne uprave „Povezivanje i unaprjeđenje aplikativnih rješenja unutar Informacijskog sustava Porezne uprave i razvoj mPorezne“ (UP.04.1.1.30.0001).

Ovom operacijom unaprijedit će se rad Porezne uprave i time doprinijeti efikasnosti javne uprave u Republici Hrvatskoj te povećati dostupnost elektroničkih usluga Porezne uprave građanima. Projektom će se unaprijediti i informatizirati poslovne procese PU, razviti nove i prilagoditi postojeće usluge PU te jačati kapacitete zaposlenika PU za rad u novim sustavima i aplikacijama PU.

Ukupna vrijednost i iznos bespovratnih sredstava za operaciju „Povezivanje i unaprjeđenje aplikativnih rješenja unutar Informacijskog sustava Porezne uprave i razvoj mPorezne“ je 18.820.000,00 HRK. Odluka o financiranju nalazi se u prilogu.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X