Obavijest o obustavi Poziva “Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.” za SKUPINU 2 Prijavitelja

Objavljeno - 10.12.2019.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, temeljem informacije zaprimljene od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva dana 09. prosinca 2019. godine, objavljuje obavijest o obustavi Poziva UP.02.3.1.03 “Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.” za Skupinu 2 Prijavitelja.

Budući da zaprimljeni projektni prijedlozi iznosima dosežu 120% ukupno raspoloživih sredstava predmetnog Poziva za Skupinu 2 Prijavitelja, Ministarstvo je sukladno važećim Uputama za Prijavitelje, Točka 5.6. Obustava, ranije zatvaranje i produženje roka za dostavu projektnih prijedloga, obustavilo Poziv za Skupinu 2 Prijavitelja.

Obustava za SKUPINU 2  Prijavitelja stupa na snagu 10. prosinca 2019. u 9:30 sati te će biti na snazi do 31. siječnja 2020. godine, uključujući cijeli taj dan.

Svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva.

Molimo da primite na znanje kako u vrijeme obustave nije moguće postavljati pitanja u vezi predmetnog Poziva za Skupinu 2 Prijavitelja.

Pozivamo Vas da pratite daljnje informacije vezane uz predmetni Poziv koje će biti objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda www.esf.hr i na internetskoj stranici www.strukturnifondovi.hr.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X