Nacionalna zaklada poziva na novu online radionicu

Objavljeno - 01.06.2023.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu online radionicu: “Kako izraditi strateški i operativni plan organizacija civilnoga društva?” koju će 15. lipnja 2023. u vremenu od 10 do 13 sati održati Udruga SMART iz Rijeke (PRIJAVA).

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s postupkom strateškog planiranja te ključnim tehnikama i alatima koji se u tom procesu koriste. Sudionici će kroz radionicu biti upoznati s osnovnim elementima i strukturom strateškog i operativnog plana. Posebna pažnja bit će posvećena utvrđivanju vizije, misije i strateških smjernica organizacije te analizi unutarnjeg i vanjskog okruženja u kojem organizacija djeluje – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X