Na ESF.platformi otvorene prijave na dvije online radionice

Objavljeno - 29.01.2021.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na dvije online radionice koje će održati suradne organizacije Nacionalne zaklade.

Prva u ovogodišnjem nizu je radionica “Gospodarske djelatnosti udruga i povezana poduzeća – Kako udruga pokreće i održava zdravim društvenopoduzetnički pothvat” koju će 9. veljače 2021. održati ACT grupa.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA ACT GRUPE, 9.2.2021.

Druga radionica održat će se 12. veljače 2021. na temu “Sustav osiguranja kvalitete u organizacijama civilnog društva“, a održat će ju DKOLEKTIV iz Osijeka.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA DKOLEKTIVA, 12.2.2021.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

 Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X