Konzultacije s građanima “EU politike: otoci do 2030. – pametni otoci”

Objavljeno - 23.10.2018.

 

Petak 26.10.2018. s početkom u 15.30 sati u Osnovnoj školi Hvar (Kroz Burak 81, Hvar)

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Ministarstvo turizma održat će na Hvaru konzultacije s građanima pod nazivom  „EU politike: otoci do 2030. – pametni otoci“ na kojima će se raspravljati o hrvatskim otocima koji pametno raspolažu svojim resursima, prepoznaju svoje potencijale kao kreatore pametnog razvoja otoka u službi svojih građana te koriste talent, iskustvo, kulturu, identitet i ostale generatore osnaživanja hrvatskih otoka.

Na Konzultacijama će na pitanja građana odgovarati ministrica regionalnoga razvoja i fondova i EU Gabrijela Žalac, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministar turizma Gari Cappelli.

Inicijativa Europske unije Konzultacije s građanima je dijalog koji države članice EU vode s građanima kako bi čuli njihova razmišljanja, kritike, nade i očekivanja o budućnosti EU. Cilj im je pomoći u identificiranju prioriteta i područja djelovanja EU tijekom sljedećih nekoliko godina.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X