Dvodnevna online radionica udruge SMART: Upravljanje volonterima

Objavljeno - 08.11.2022.

 

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Upravljanje volonterima” koju će 22. i 23. studenoga 2022. održati udruga SMART iz Rijeke.

DVODNEVNA ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART, 22.-23.11.2022. – Upravljanje volonterima

Cilj radionice je upoznati sudionike s ključnim koracima u pripremi volonterskog programa u njihovoj organizaciji u skladu s ciklusom menadžmenta volonterskog programa i njegovim uključivanjem u organizacijski menadžment. Sudionicima će biti prezentiran zakonski okvir u Hrvatskoj vezan uz uključivanje volontera te sva potrebna dokumentacija koja je potreba za uspješno upravljanje volonterskim programom (opis volonterske pozicije, Ugovor o volontiranju i druga obavezna dokumentacija). Sudionici će biti upoznati s primjerima dobre prakse u ovome području te će dobiti primjere spomenute i druge dokumentacije kako bi uspješno uspostavili i upravljali volonterskim programom svoje organizacije. Maksimalan broj sudionika 25 osoba – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X