Natječaji

Inovacije u S3 područjima

Status

Otvoren
Od 15.07.2019.
Do 15.11.2019.

Vrsta poziva

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)

Referentna oznaka

Područje

Poduzetništvo

Prijavitelji

Mikro poduzetnici

Mali i srednji poduzetnici

Vrijednost natječaja

634.000.000,00 kn

Fond

Europski fond za regionalni razvoj

Program

OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Poslovna konkurentnost

Sažetak

Poziv se provodi kao otvoreni postupak u modalitetu privremenog Poziva na dostavu projektnih prijava u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d2 „Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika“.

Ovim Pozivom MSP-ovi se potiču na komercijalizaciju inovacija proizvoda/usluga isključivo u skladu s identificiranim prioritetnim tematskim područjima i međusektorskim temama Strategije pametne specijalizacije (S3). Dodjelom bespovratnih potpora podržati će se inovativne MSP-ove koji su u svojoj poslovnoj aktivnosti usmjereni na proizvodnju i plasman inovativnih proizvoda/usluga na tržište, a koji će doprinijeti povećanju izvoza te time i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva na globalnom tržištu.

Projektni prijedlozi podnosit će se putem sustava eFondovi u razdoblju od 15. srpnja 2019. godine u 11:00:00 sati do 15. studenog 2019. godine u 11:00:00 sati.

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

OBAVIJEST (12. srpnja 2019.)

Objava prve izmjene Poziva na dostavu projektnih prijedloga “ Inovacije u S3 područjima” (12.07.2019.)

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je prvu izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “ Inovacije u S3 područjima”, referentne oznake: KK.03.2.2.06. Izmjene se odnose na ažuriranje zadanih formula koje se nalaze u Obrascu 4. Investicijska studija te na manje izmjene dokumentacije Poziva.

U okviru 1. Izmjene Poziva izmijenjeni su sljedeći dokumenti:

  • Obrazac 4. Investicijska studija
  • Prilog 10. Upute za popunjavanje prijavnog obrasca

Prethodna verzija dokumentacije s današnjim danom prestaje biti važeća. Prva izmjena natječajne dokumentacije objavljena je i dostupna.

OBAVIJEST (05. srpnja 2019.)

Obavještavamo sve potencijalne prijavitelje na Poziv „Inovacije u S3 područjima” da je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta napravilo ispravku tehničke prirode u Prijavnom obrascu.  Dokumentacija Poziva ostaje istovjetna.

U Prijavnom obrascu su sada vidljiva i sljedeća polja za popunjavanje:

PRAVNI STATUS PRIJAVITELJA

FINANCIJSKI KAPACITETI

IDENTIFIKACIJA PROJEKTA

FINANCIJSKA ANALIZA

METODOLOGIJA USPOSTAVE PROJEKTNOG TIMA

Napominjemo prijaviteljima koji su započeli s popunjavanjem Prijavnog obrasca da će o izmjeni biti obaviješteni prilikom ulaska u Prijavni obrazac te da isti dorade popunjavanjem navedenih polja. Posebno skrećemo pozornost na navedeno onim prijaviteljima čije prijave su u statusu „Spremno za slanje“.

Nadležna institucija

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Ulica grada Vukovara 78, 10 000 Zagreb
tel. 01 6106 111
fax. 01 6106 282
info@mingo.hr
www.mingo.hr

Prijavite se za primanje e-mail obavijesti iz ovog natječaja.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X