Natječaji

Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Status

Otvoren
Od 08.03.2018.
Do 31.12.2019.

Vrsta poziva

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)

Prijavitelji

Jedinice lokalne samouprave

Vrtići

Vrijednost natječaja

300.000.000,00 kn

Fond

Europski socijalni fond

Program

Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014 - 2020

Sažetak

U okviru operacije ”Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, koja se planira u modalitetu otvorenog trajnog Poziva, financirat će se projekti koji će doprinijeti usklađivanju obiteljskog i poslovnog života obitelji s uzdržavanim članovima rane i predškolske dobi kroz unaprjeđenje usluga i produljenje radnog vremena dječjih vrtića daljnjim razvojem postojećih i/ili uvođenjem novih programa. Projekti će poticati inovativan pristup u osiguranju produljenog radnog vremena novim načinima kombiniranja produljenog boravka, poslijepodnevnog i/ili smjenskog rada s ciljem veće dostupnosti, priuštivosti i obuhvaćenosti djece programima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Operacija ukupne vrijednosti 300.000.000,00 kn namijenjena je dječjim vrtićima te jedinicama lokalne samouprave kao potencijalnim prijaviteljima odnosno partnerima u okviru Poziva.

VAŽNO!

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, više nije moguće popuniti prijavnicu za radionicu u Zagrebu za termin 23. ožujka 2018.

Uz radionice u Zagrebu, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organizirat će informativne radionice u sljedećim gradovima:

28.03.2018. – Samobor

5.04.2018. – Vodice

6.04.2018. – Split

19.4.2018. – Vukovar

20.4.2018. – Osijek

27.4.2018. – Pula

Informacije o dodatnim gradovima, kao i točnim terminima i lokacijama te načinu prijave za svaku od planiranih radionica potrebno je redovno pratiti relevantne web-stranice.

 

VAŽNO!

DODATNA INFORMATIVNA RADIONICA U ZAGREBU

Dodatna Info-radionica u sklopu ESF otvorenog trajnog Poziva ”Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja ” održat će se 23. ožujka 2018. godine u Zagrebu, Dječji vrtić Malešnica, Ulica D.Cesarića 4, s početkom u 11 sati.

Cilj informativne radionice je pružiti osnovne informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac:  https://docs.google.com/forms/d/1Ni74GJNHNnom2rwKYMwdORlma-2z2Xq9y-EOFpXOc3s/edit

Prijave se zaprimaju do srijede, 21. ožujka 2018. do 11:00 sati.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sve sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze. Napominjemo kako je broj sudionika na radionici ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.

Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu. Uz navedenu radionicu, tijekom ožujka i travnja planira se održavanje niz radionica u drugim gradovima Republike Hrvatske. Sve informacije o datumima, lokacijama, kao i načinu prijave bit će pravovremeno objavljene na web stranicama:

www.esf.hr

http://mdomsp.gov.hr

 

VAŽNO!
INFORMATIVNA RADIONICA U ZAGREBU
Prva Info-radionica u sklopu ESF otvorenog trajnog Poziva ”Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja ” održat će se 19. ožujka 2018. godine u Zagrebu, Dječji vrtić Malešnica, Ulica D.Cesarića 4, s početkom u 11 sati.
Cilj prve informativne radionice je pružiti osnovne informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.
Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1YaZ0jj7ML-UxIfnf6s8-9VeqLKHW6gQ6q0ycnTWIsnM/edit

Prijave se zaprimaju do petka, 16. ožujka 2018.
Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sve sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze.
Napominjemo kako je broj sudionika na radionici ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.
Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu.
Uz navedenu radionicu, tijekom ožujka planira se održavanje dodatne radionice u Zagrebu te niz radionica u drugim gradovima Republike Hrvatske.

VAŽNO! Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, više nije moguće popuniti prijavnicu za radionicu u Zagrebu za termin 19. ožujka 2018. Međutim, zbog velikog interesa, u Zagrebu će biti organizirana i dodatna radionica. Sve informacije o datumu, lokaciji, kao i načinu prijave bit će pravovremeno objavljene na relevantnim web stranicama.

Dokumentacija

Upute za prijaviteljeDatum: 8.3.2018.

Notice: Undefined index: archive in /var/www/html/wp-content/themes/fondovi/single-natjecaji.php on line 217

Izjava prijaviteljaDatum: 8.3.2018.

Notice: Undefined index: archive in /var/www/html/wp-content/themes/fondovi/single-natjecaji.php on line 217

Izjava partneraDatum: 8.3.2018.

Notice: Undefined index: archive in /var/www/html/wp-content/themes/fondovi/single-natjecaji.php on line 217

Prilog 1 - Predložak ugovoraDatum: 8.3.2018.

Notice: Undefined index: archive in /var/www/html/wp-content/themes/fondovi/single-natjecaji.php on line 217

Prilog 2 - Opći uvjeti ugovoraDatum: 8.3.2018.

Notice: Undefined index: archive in /var/www/html/wp-content/themes/fondovi/single-natjecaji.php on line 217

Prijavite se za primanje e-mail obavijesti iz ovog natječaja.

Prijavi se

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.


X