Sajam EU mogućnosti

Sajam EU mogućnosti održat će se u četvrtak 26. travnja od 10 do 16 sati u Plaza centru u Zagrebu (Slavonska avenija 6/2) u okviru Tjedna EU fondova. Na taj dan, osim na Sajmu, možete sudjelovati u cjelodnevnom programu predstavljanja aktualnih mogućnosti financiranja iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija te upoznati uspješne korisnike i realizirane projekte, saznati na koji način provesti projekt, ali i koje su najčešće pogreške koje se javljaju prilikom izrade projektnih prijava. Svoje sudjelovanje u programu možete prijaviti OVDJE.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja te Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo obrazovanja, Ministarstvo turizma i Ministarstvo kulture samo su neki od izlagača koji će u sklopu svojih izložbenih prostora prezentirati brojne mogućnosti financiranja iz EU fondova te dati odgovore na sva pitanja zainteresiranih posjetitelja.

Makete ključnih strateških infrastrukturnih projekata financirane EU sredstvima bit će izložene javnosti, a Ured za udruge Vlade RH  informirat će potencijalne prijavitelje o mogućnostima financiranja za organizacije civilnoga društva u sklopu EU fondova. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će projekte reciklažnog dvorišta, dok će Hrvatski zavod za zapošljavanje  informirati javnost o novim mogućnostima unutar svog djelokruga rada, a financiranima sredstvima Europske unije. Posjetitelji će biti u prilici upoznati se i s brojnim financijskim instrumentima namijenjenima i kreiranima za poduzetnike od strane HAMAG BICRO-a, kao i s nizom korisnika koji su upravo uz spomenute financijske mehanizme uspješno doveli svoje projekte od ideje do realizacije. Tako će se na Sajmu EU mogućnosti moći uživati i u predstavljanju kozmetike na biljnoj bazi, prirodnih preparata za oralnu higijenu, hrvatskih i talijanskih pjenušaca te tricikla s pomoćnim elektromotorom.

Čekamo Vas!

 

Popis sudionika Sajma EU mogućnosti

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X