Popis projekata

Popis projekata (operacija) namijenjen je osiguranju transparentnosti i informiranju javnosti o projektima i korisnicima potpore iz fondova Europske unije.

Države članice odnosno upravljačka tijela dužna su objaviti popis projekata po operativnim programima sa svim informacijama koje su propisane regulativom Europske unije te ga redovito održavati.

Podatke je moguće pretraživati sukladno parametrima kao što su: naziv korisnika, naziv projekta (operacije), županija, ukupna vrijednosti projekta i slično.

OPERATIVNI PROGRAM KONKURENTNOST I KOHEZIJA 2014.-2020.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u funkciji Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. -2020. odgovorno je za objavu popisa projekata sufinanciranih u okviru navedenog programa i ažuriranje najmanje svakih šest mjeseci.

Popis projekata u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

OPERATIVNI PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2014.-2020.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kao Upravljačko tijelo za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. odgovorno je za objavu i redovito ažuriranje popisa korisnika i projekata sufinanciranih u okviru navedenog programa.

Popis projekata u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X