Nautički gastro turizam

Nautički gastro turizam

Kroz projekt će se razviti program osposobljavanja za ranjive skupine te će se osnažiti znanja predavača i mentora. Program osposobljavanja za brodskog kuhara/pomorca u trajanju od 200 sati namijenjen svima koji žele steći stručna kuharska znanja uz dodatna znanja o osnovama upravljanja brodom, sigurnosti na moru, protupožarnoj zaštiti i prvoj pomoći. U osposobljavanju će tijekom projekta sudjelovati 40 polaznika koji su nezaposleni, od čega 35 polaznika mlađih od 25 godina, 4 starija od 54 godine i 1 osoba s invaliditetom. Također će se provesti kraći program usavršavanja za predavače i mentore u trajanju od 20 sati s ciljem podizanja kvalitete prenošenja znanja i vještina. Program usavršavanja predavača/mentora (20 predavača i mentora) bavit će se unapređenjem pedagoških vještina, s naglaskom na osnaživanje vještina i znanja vezanih uz rad s ranjivim skupinama.

Kroz projekt će se razviti program osposobljavanja za ranjive skupine te će se osnažiti znanja predavača i mentora.

Korisnik
KLIPER - Ustanova za obrazovanje kadrova u pomorstvu
Lokacija projekta
Zagreb i Split
EU sredstva
1.993.823,00 HRK
Vrijednost projekta (HRK)
1.993.823,00 HRK
Program
OP "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020.
Energija
Istraživanje, razvoj i inovacije
Kultura
Obrazovanje
Poduzetništvo
Promet
Ruralni razvoj
Socijalna uključenost
Turizam
Zapošljavanje
Zaštita okoliša
Zdravlje

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.




X