Povećanje konkurentnosti Poliklinike ulaganjem u rekonstrukciju i opremanje novog prostora, edukacijom zaposlenika i digitalizacijom poslovanja

Povećanje konkurentnosti Poliklinike ulaganjem u rekonstrukciju i opremanje novog prostora, edukacijom zaposlenika i digitalizacijom poslovanja

Ulaganjem u rekonstrukciju, opremanje i namještanje zgrade na novoj lokaciji Poliklinike Helena te uvođenjem informacijsko-komunikacijskih tehnologija, omogućen je rast obujma poslovanja, uvođenje novih usluga, očuvanje i otvaranje novih radnih mjesta.
Novi prostor Poliklinike je opremljen, namješten, uređen i prilagođen medicinskoj djelatnosti te je cjelovito poslovanje preseljeno u isti. Povećani su kapaciteti za pružanje medicinskih usluga te je 5 novih usluga uvedeno u ponudu Poliklinike. Razvijene su kompetencije i ojačani interni kapaciteti Poliklinike za pružanje specijalističkih usluga provedbom ciljanih edukacija. Ojačana je informatička infrastruktura Poliklinike i informatizirani su poslovni procesi.

Uspješnom provedbom predmetnog projekta ojačana je tržišna pozicija Poliklinike i povećana konkurentnost iste te je ostvaren pozitivan utjecaj na ciljne skupine zahvaćene projektom.

Korisnik
Poliklinika za dječje bolesti Helena
Lokacija projekta
Zagreb
EU sredstva
3.571.691,00 HRK
Vrijednost projekta (HRK)
7.395.669,29 HRK
Program
Operativni program "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020."
Energija
Istraživanje, razvoj i inovacije
Kultura
Obrazovanje
Poduzetništvo
Promet
Ruralni razvoj
Socijalna uključenost
Turizam
Zapošljavanje
Zaštita okoliša
Zdravlje

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X