Tenders

Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području obrazovanja oštećenih u potresu na području Krapinsko-zagorske županije

Status

Closed
31.12.2021.

Tender type

The open call for proposals (grants)

Referentna oznaka

FSEU.KZŽ.01.

Area

Subscribers

Jedinice lokalne samouprave

Availability of funds

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru ovog Poziva iz fonda solidarnosti Europske unije (FSEU) iznosi 7.707.000,00 HRK, a osiguran je u Proračunu Krapinsko-zagorske županije.

VAŽNO! Krapinsko-zagorska županija, kao tijelo odgovorno za provedbu financijskog doprinosa u okviru Fonda solidarnosti Europske unije, a uz suglasnost NKT, povećalo je alokaciju ukupnog raspoloživog  iznosa bespovratnih financijskih sredstava.

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih financijskih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva iz Fonda solidarnosti Europske unije (FSEU) je 2.022.894,68 EUR, a osigurana su u državnom proračunu Republike Hrvatske.

Tender value

7.707.000,00 kn

Fund

Program

Summary

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Workshops

Važna obavijest
ODRŽAVANJE RADIONICE
Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području obrazovanja oštećenih u potresu na području Krapinsko-zagorske županije“,referentna oznaka: FSEU.KZŽ.01.
Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području obrazovanja oštećenih u potresu na području Krapinsko-zagorske županije“ - obnova infrastrukture i pogona u području odgoja i obrazovanja, oštećenih u potresu 22. ožujka 2020. godine na području Krapinsko-zagorske županije“
održat će se u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine, od 13:00 do 14:00 sati u dvorani za sastanke Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije, Bobovje 52G, Krapina.
Na radionici će predstavnici Krapinsko-zagorske županije predstaviti sadržaj i uvjete Poziva.
Svi potencijalni prijavitelji obaviješteni su o održavanju online radionice putem e-maila.

Subscribe to this tender and we'll email you when thers the change in the tender.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X