EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike

Published - 29.06.21.

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Početak je ovo ciklusa javnog predstavljanja novih mogućnosti financiranja projekata i partnerskih konzultacija o strateškim dokumentima koji su u pripremi.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Do sada je održano 11 događanja, a o čemu se razgovaralo i koje su nove prilike predstavljene možete pogledati u nastavku:

 

 

 

Other activity

06.02.19.
Regionalni dani EU fondova u Opuzenu
04.07.17.
Studijsko putovanje u Bruxelles za drugu generaciju studenata koji sudjeluju u projektu “Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU”
19.03.19.
Regionalni dani EU fondova u Bjelovaru

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X