Tenders

Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja – faza II

Status

Closed
29.06.2020.

Tender type

The open call for proposals (grants)

Referentna oznaka

KK.01.2.1.02

Area

IRI

Subscribers

Partneri

Mikro poduzetnici

Mali i srednji poduzetnici

Veliki poduzetnici

Organizacije za istraživanje i širenje znanja

Tender value

1.561.448.500,28 kn

Fund

Europski fond za regionalni razvoj

Program

OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Strengthening the economy by applying research and innovation

Summary

Ovim će se Pozivom sufinancirati razvoj novih proizvoda (dobara i usluga), tehnologija i poslovnih procesa kroz povećanje privatnih ulaganja u istraživanje i razvoj, te jačanje kapaciteta poduzeća za istraživanje, razvoj i inovacije, kroz poticanje njihove suradnje s partnerima uključujući suradnju s institucijama za istraživanje i razvoj. Projekt mora rezultirati razvojem novih ili znatno poboljšanih proizvoda (dobro ili usluga) koje proizlaze iz istraživačko-razvojnih aktivnosti prijavitelja i partnera (ukoliko postoje partneri na projektu). Prihvatljive aktivnosti su aktivnosti istraživanja i razvoja (vlastite aktivnosti istraživanja i razvoja, ugovorno istraživanje i kolaborativno istraživanje uz učinkovitu suradnju) i aktivnosti početnih ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu u cilju jačanja kapaciteta za istraživanje i razvoj.

Indikativni datum objave: lipanj 2019. godine

Documentation

FAQ

Workshops

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFORMATIVNE RADIONICE „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II“ (KK.01.2.1.02)

Radionica poziva na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II“ (KK.01.2.1.02) održat će se u utorak, 14. siječnja 2020. godine s početkom u 13 sati u Hotelu International – dvorana Grand Salon, Miramarska cesta 24, 10 000 Zagreb.

Očekivano trajanje radionice: 2 sata

Broj mjesta je ograničen. Molimo da se na radionicu prijavite s najviše dvije osobe po pojedinom poduzetniku/instituciji.

Na radionicu se možete prijaviti putem poveznice: ovdje

 

Sadržaj informativne radionice Poziva „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II“, referentna oznaka KK.01.2.1.02, održane 14. siječnja 2020., dostupan je na sljedećim poveznicama:

https://youtu.be/QSPtzSxkq8c

https://youtu.be/PtHJ6Y12P5g

Također, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje prezentaciju s informativne radionice održane 14. siječnja 2020.

Competent institution

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja

Radnička cesta 80, 10 000 Zagreb
tel. 01 3717 111
fax. 01 3717 149
javnost@mingor.hr
www.mzoe.gov.hr

 

Subscribe to this tender and we'll email you when thers the change in the tender.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X