Tenders

Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.

Status

Open
From 19.03.2021.
Until 18.05.2021.

Tender type

The open call for proposals (grants)

Referentna oznaka

UP.02.2.2.17

Area

Subscribers

Tender value

27.655.000,00 kn

Fund

Europski socijalni fond

Program

Operational Programme for Effective Human Resources 2014 - 2020

Summary

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Workshops

NOVO!

Zbog izvanrednih okolnosti uslijed bolesti predavača, radionica planirana 8. travnja 2021. godine se odgađa te je novi datum održavanja 20. travanj u 10:30 sati.

Prethodno zaprimljene prijave za stari termin su važeće i za novi termin, a svi ostali zainterensirani dionici se mogu prijaviti do 16. travnja 2021. godine popunjavanjem online prijavnog obrazascaobrazac.

Svi sudionici koji pošalju prijavu bit će povratno obaviješteni o svom statusu najkasnije do 19. travnja, kada će dobiti i detaljne upute o prijavi i sudjelovanju na on-line radionici.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Ministarstvo turizma i sporta će 8. travnja 2021. održati online informativnu radionicu u okviru Poziva „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“ s početkom u 10:30 sati korištenjem aplikacije Microsoft Teams.

Svrha je online informativne radionice detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/partnere o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva. Sudjelovanje na online informativnoj radionici je besplatno. Broj sudionika na radionici je ograničen zbog tehničkih ograničenja stoga molimo da na radionici sudjeluje do najviše 2 predstavnika po ustanovi koji će izravno biti uključeni u pripremu projekata.

Svi sudionici koji pošalju prijavu bit će povratno obaviješteni o svom statusu u srijedu 7. travnja, kada će dobiti i detaljne upute o prijavi i sudjelovanju na on-line radionici.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti online prijavni obrazac: obrazac.

U obzir će se uzimati prijave pristigle do utorka 6. travnja 2021. do 15 sati. Za sve dodatne informacije obratite se putem emaila EUobrazovanje@mints.hr.

Competent institution

Ministarstvo turizma i sporta

Prisavlje 14, 10 000 Zagreb
EUobrazovanje@mints.hr
mint.gov.hr

Subscribe to this tender and we'll email you when thers the change in the tender.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X