Sajam EU fondova u Bakru

Objavljeno - 11.07.18.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“.

Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, a obuhvaćaju besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima, šira javnost moći će na razumljiv i pristupačan način dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Nakon uspješno odrađenih događaja u Ivancu, Biogradu na Moru i Zaprešiću koji su privukli brojne zainteresirane građane, kao četvrti grad domaćin „Regionalnih dana EU fondova“ odabran je Bakar u kojem se 28. srpnja 2018. održao „Sajam EU fondova“ u sklopu kojega su se javnosti predstavili uspješni projekti s područja Primorsko-goranske županije.

Na „Sajmu EU fondova“ svi zainteresirani pojedinci imali su priliku upoznati poduzetnike i čuti na koji su način realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. Također su mogli dobiti sve potrebne informacije od predstavnika institucija u sustavu upravljanja i kontrole korištenja fondova Europske unije.

U sklopu izložbenog prostora, posjetitelji su također imali priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade. „Regionalni dani EU fondova“ održavaju se s ciljem upoznavanja cjelokupne javnosti s mogućnostima financiranja projekata putem EU fondova i pružanja smjernica zainteresiranim pojedincima o tome gdje mogu pronaći potrebne informacije i osnovno znanje kako bi se odvažili prijaviti svoje projektne ideje i iskoristili sredstva koja su im na raspolaganju.

 

Ostale Aktivnosti

15.06.18.
Održani prvi “Regionalni dani EU fondova” u gradu Ivancu
19.03.19.
Regionalni dani EU fondova u Bjelovaru
29.04.19.
U Novoj Gradiški održani Regionalni dani EU fondova

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X