Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici EU-a; Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako Kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?

Objavljeno - 24.01.2022.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Europskom komisijom (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe) održat će konferenciju naziva Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici EU-a; Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako Kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?  u razdoblju od 14.-16. studenoga 2022. u Zagrebu.

Predmetni će događaj okupiti sudionike iz akademskih krugova, europskih institucija i nadležnih tijela država članica s ciljem rasprave o budućnosti Kohezijske politike, o pokazateljima njezina dosadašnja djelovanja te novim globalnim izazovima, a kako bi se učinkovito odgovorilo na sve potrebe i mogućnosti razvoja putem EU fondova i u sinergiji s ostalim EU instrumentima.

Više informacija o programu, sudionicima i predavačima možete pronaći ovdje.

Konferenciju će biti moguće pratiti online putem sljedećih poveznica:

Dan 1. – https://youtu.be/1Had-IaOfxI

Dan 2. – https://youtu.be/OEEnWbtGKf8

Konferenciju je moguće pratiti i spajanjem na RSA Youtube channel, LIVE tab – https://www.youtube.com/c/RegionalStudiesAssociation

 Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X