Radionica: Kako izraditi strateški i operativni plan OCD-a?

Objavljeno - 12.09.2023.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu online radionicu: “Kako izraditi strateški i operativni plan OCD-a?; Operacionalizacija strateških ciljeva” koju će 27. rujna 2023. u vremenu od 10 do 14,00 sati održati Udruga ACT grupa iz Čakovca (PRIJAVA).

Radionica je otvorena za maksimalno 20 sudionika, a prijave su otvorene do 22. rujna 2023.

Događa vam se da često ne ispunjavate strateške ciljeve ili generalno niste zadovoljni strateškim okvirom organizacije? Definiranje i postavljanje strateških ciljeva utječe i na njihovu operacionalizaciju i provedivost. Sudionici radionice upoznat će se s pristupom i alatima koji im pomažu prepoznati i postaviti impact strategiju koja je usmjerena na stvaranje vrijednosti za korisnike ali i za organizaciju a ujedno omogućuje učenje i razvoj. Kako postaviti konkretne i jasne ciljeve, definirati indikatore i aktivnosti koje doprinose razvoju zaposlenika u organizaciji, upravljanju, kvaliteti usluge i odnosa s korisnicima te općenito održivosti organizacije, jedna je od fokus tema koju ćemo kroz teoriju i praktični rad obrađivati na ovoj radionici – navodi se u najavi radionice.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X