Online radionica: Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama

Objavljeno - 08.11.2023.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama” koju će 23. studenoga 2023. s početkom u 10 sati održati udruga SMART iz Rijeke.

PRIJAVA NA RADIONICU

Cilj ove radionice je upoznati sudionike sa svrhom i procesom javnog zagovaranja te s osnovnim koracima pripreme i provedbe aktivnosti javnog zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama. Sudionici će biti upoznati s primjerima dobre prakse zagovaračkih aktivnosti kao poticaja za pokretanje vlastitih i/ili snažnije uključivanje u zagovaračke aktivnosti drugih organizacija i mreža – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X