Nacionalna zaklada poziva na novu online radionicu

Objavljeno - 29.11.2023.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva” koju će 14. prosinca 2023. s početkom u 10 sati održati udruga SMART iz Rijeke.

PRIJAVA

Ciljevi ove radionice su upoznati sudionike sa svrhom te različitim načinima i modelima uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva i utvrditi praktične korake koje organizacije mogu ili trebaju poduzeti kako bi snažnije uključili građana u svoj rad. Sudionici radionice bit će potaknuti da u svoje redovne programske i organizacijske aktivnosti jače naglase značaj i mogućnosti uključivanja građana u rad njihovih organizacije te širiti bazu svoju podržavatelja u zajednicama u kojima djeluju. Prijave otvorene za najviše 20 sudionika.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X