Nacionalna zaklada poziva na novu online radionicu

Objavljeno - 10.05.2023.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na novu jednodnevnu online radionicu:

ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 31.5.2023. – Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora

Sudionici radionice steći će znanja o osnovnim postupcima provedbe projekata iz javnih izvora te upoznati najčešće pogreške i teškoće s kojima se udruge susreću u RH i kako iz izbjeći. Bit će predstavljeni primjeri vođenja projekata na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, stjecanje i očuvanje ugleda organizacije s obzirom na praćenje provedbe, evaluaciju i izvještavanje javnosti – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

 Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X