Treći poziv za dostavu projektnih sažetaka u sklopu projekta „B Light“

Published - 22.03.2019.

„B Light“ shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska u sklopu programa prekogranične suradnje Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020. Projekt provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik te sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija s programskog područja Mađarska-Hrvatska.

HAMAG-BICRO kao glavni korisnik projekta otvara treći poziv natječaja za dostavu projektnih sažetaka (eng. Light project concept) za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

Poduzetnicima je u sklopu 3. poziva na dostavu projektnih sažetaka na raspolaganju ukupno 2,050,000 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Natječaj za dostavu projektnih sažetaka otvoren je od 19. ožujka 2019. godine do 20. svibnja 2019. godine.

Odabrani projektni sažeci biti će pozvani na sudjelovanje u 2. krugu natječaja – pozivu na dostavu projektnih prijedloga.

Cjelokupan tekst natječaja možete preuzeti ovdje.

Detaljan opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalazi se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Obrazac za prijavu Light Project Concept i svi ostali dokumenti mogu se preuzeti na službenoj stranici projekta “B Light”.

Kontakt za dodatne informacije: renato.vrebac@hamagbicro.hrNewsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X