Tjedan EU fondova 2018.- Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

I ove godine, u razdoblju od 24. do 27. travnja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira „Tjedan EU fondova“, koji će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici.

Cilj događaja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

Kao nacionalno tijelo odgovorno za koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti o korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova), u suradnji s partnerskim institucijama, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije osmislio je program tijekom kojeg će se predstaviti aktualne mogućnosti EU sufinanciranja, rezultati i uspješni projekti te izazove s kojima se prijavitelji najčešće susreću u praksi.

S obzirom na ograničeni kapacitet dvorane u kojoj se održava događaj, pozivamo vas da svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca i to, sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno.

Program ovogodišnjeg Tjedna EU fondova Preuzmi

Program je podložan promjenama stoga su moguće manje izmjene.

 

Utorak, 24. travnja 2018. – Program ruralnog razvoja 2014.-2020.


U utorak 24. travnja, u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici, predstavnici Ministarstva poljoprivrede predstavit će aktualne natječaje iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. Prijave za događanje pod nazivom Naše domaće, sada i ubuduće – radionica o novim mjerama financiranja ruralnog razvoja i promocija poljoprivrednih proizvoda, u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, su otvorene, a sve detalje možete saznati na poveznici OVDJE.

 

Srijeda, 25. travnja 2018. – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.


U srijedu 25. travnja na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava kroz panel raspravu predstavit će Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali te aktualne mogućnosti koje proizlaze iz njega.

 

Četvrtak, 26. travnja 2018. – Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


U četvrtak 26. travnja u dvorani Kornati City Plaza centra u Zagrebu (Slavonska avenija 6), posjetitelji će moći čuti sve o aktualnim mogućnostima financiranja iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, primjere uspješnih korisnika, saznati gdje se najviše griješi prilikom prijava projekata te kako uspješno realizirati projekt. Ispred dvorana moći će se posjetiti Sajam EU mogućnosti, pogledati makete Pelješkog mosta te mosta Čiovo, popričati uspješnim korisnicima EU sredstava i konzumirati njihove proizvode.

 

Petak, 27. travnja 2018. – Europska teritorijalna suradnja i Programi Unije


U petak 27. travnja posjetite dvoranu City Plaza centra u Zagrebu (Slavonska avenija 6) te saznajte sve o mogućnostima financiranja kroz Europsku teritorijalnu suradnju i Programe Unije.

 

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X