Tenders

Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje – Interreg IPA Adrion 2021. – 2027. – 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga

Status

Closed
30.06.2023.

Tender type

The open call for proposals (grants)

Referentna oznaka

Area

Other

Availability of funds

65 milijuna eura (EU sredstva)

Fund

Europski fond za regionalni razvoj

Program

Summary

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Workshops

Zajedničko tajništvo Programa najavilo je održavanje info radionice posvećene 1. pozivu koja će se održati 19. travnja 2023. u Sarajevu. Za više informacija i registraciju za događaj posjetite programsku web stranicu.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje- Interreg IPA Adrion 2021. - 2027. organizira informativne radionice posvećene 1. pozivu na dostavu projektnih prijedloga u okviru ovog Programa.

Radionice će se održati:

28 travnja 2023. godineonline, s početkom u 10:00 sati. Sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do 26. travnja putem slijedeće poveznice. Dnevni red dostupan je na slijedećoj poveznici.

12 svibnja 2023. u Splitu, u Hotelu Atrium, Ulica Domovinskog rata 49 s početkom u 10:00 sati. Sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do 04. svibnja do 10:00 sati putem slijedeće poveznice. Dnevni red dostupan je na slijedećoj poveznici. Ova radionica organizira se u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na radionicama možete se obratiti na kontakt: ivana.zivkovic@mrrfeu.hr.

 

Subscribe to this tender and we'll email you when thers the change in the tender.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X