„B LIGHT“ – otvoren prvi krug natječaja za „Light Project Proposal“ projektne prijedloge

Published - 30.10.2018.

„B Light“ shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska u sklopu programa prekogranične suradnje Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020. Projekt provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik te sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija s programskog područja Mađarska-Hrvatska.

HAMAG-BICRO kao glavni korisnik projekta otvara prvi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga Light project proposal za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska. U prvom krugu natječaja poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 2,550,000 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Napominjemo da se natječaj za dostavu projektnih prijedloga (Light Project Proposal) odnosi isključivo na projekte odabrane u sklopu natječaja za dostavu projektnih sažetka (Light Concept).

Prvi krug natječaja za Light Project Proposal projektne prijedloge otvoren je do 14. prosinca 2018. godine.

Popunjeni obrazac Light Concept se učitava elektronski preko B Light web platforme.

Cjelokupan tekst prvog kruga natječaja može se preuzeti OVDJE.

Detaljni opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalazi se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Obrazac za prijavu Light Project Proposal i svi ostali dokumenti mogu se preuzeti na službenoj stranici projekta “B Light”.

Kontakt za dodatne informacije: dunja.margeta@hamagbicro.hr.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X