„B Light“ – otvoren drugi poziv natječaja za „Light project proposal“ projektne prijedloge

Objavljeno - 18.01.2019.

„B Light“ shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska u sklopu programa prekogranične suradnje Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020. Projekt provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kao glavni korisnik te sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija s programskog područja Mađarska-Hrvatska.

HAMAG-BICRO kao glavni korisnik projekta otvara drugi poziv natječaja za dostavu projektnih prijedloga (Light project proposal) za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska. Poduzetnicima je u sklopu 2. poziva na dostavu projektnih prijedloga na raspolaganju ukupno 3,050,000 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Napominjemo da se natječaj za dostavu projektnih prijedloga (Light Project Proposal) odnosi isključivo na projekte odabrane u sklopu natječaja za dostavu projektnih sažetka (Light Concept).

Natječaj za dostavu projektnih prijedloga otvoren je od 14. siječnja 2019. godine do 15. ožujka 2019. godine.

Projektni prijedlozi se podnose elektronski  preko B Light web platforme.

Cjelokupan tekst prvog kruga natječaja možete preuzeti ovdje.

Detaljan opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalazi se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Obrazac za prijavu Light Project Proposal i svi ostali dokumenti mogu se preuzeti na službenoj stranici projekta “B Light”.

Kontakt za dodatne informacije: renato.vrebac@hamagbicro.hrNewsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X