Ugovoreni projekti financirani iz EU fondova u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u vrijednosti od 5,3 milijardi kuna

Objavljeno - 22.11.2019.

 

Tijekom radnog posjeta Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić dodijelio je u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika osam novih ugovora iz Programa sufinanciranja europskih projekata i iz fondova Europske unije.

Ministar Pavić pojasnio je da je riječ o projektima vrijednima više od 19 milijuna kuna kojim se sufinancira provođenje europskih projekta na području Dubrovačko-neretvanske županije te sredstvima iz Tehničke pomoći Operativnog programa Konkurentnost i kohezija koja su dodijeljena Regionalnoj razvojnoj agenciji DUNE-i. Istaknuo je i da je Regionalna razvojna agencija produžena ruka Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te da će dodijeljenih 14 milijuna kuna biti ključno za daljnji razvoj projekata u Županiji.

Na dodjeli ugovora sudjelovao je i župan dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić te gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković čije izjave i zaključke sa sastanka možete pročitati ovdje.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X