Poziv Ministarstvu financija – Poreznoj upravi za dostavu prijedloga operacije „Uvođenje i razvoj funkcije e-forenzike u Poreznoj upravi RH uz nabavu opreme i alata te obuku“

Objavljeno - 20.07.2020.

Dana 15. srpnja 2020. Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava uputilo je Ministarstvu financija-Poreznoj upravi Poziv za dostavu prijedloga operacije „Uvođenje i razvoj funkcije e-forenzike u Poreznoj upravi RH uz nabavu opreme i alata te obuku“ koja će se financirati kao izravna dodjela sredstava u okviru Prioritetne osi 4 – „Dobro upravljanje“ Specifičnog cilja 11.i.1. „Povećanje djelotvornosti i kapaciteta u javnoj upravi kroz poboljšanje pružanja usluga i upravljanja ljudskim potencijalima“ Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“.

Ovim Pozivom ukupne vrijednosti 1.323.000,00 kn unaprijediti će se rad Porezne uprave i povećati učinkovitost provedbe poreznog nadzora i suzbijanja poreznih prijevara, kao i jačati kapaciteti Porezne uprave za primjenu alata i tehnika e-forenzike. Aktivnosti operacije uključivati će analizu postojećih i potrebnih vještina i alata za e-forenziku u Poreznoj upravi, pripremu metodologije za njihovo korištenje u Poreznoj upravi RH, implementaciju potrebne opreme i alata e-forenzike i izobrazbu za zaposlenike Porezne uprave.

Više o Pozivu potražite ovdje.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X