Ponovljena javna nabava za odabir vanjskog izvoditelja za Stručnu pomoć u pripremi i izradi programskog dokumenta prekograničnog Interreg programa Slovenija-Hrvatska u razdoblju 2021.-2027.

Objavljeno - 05.10.2020.

 

Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku, koja djeluje kao Upravljačko tijelo programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska objavila je natječajnu dokumentaciju za poziv za dostavu ponuda u otvorenom postupku javne nabave male vrijednosti: »Stručna pomoć u pripremi i izradi programskog dokumenta prekograničnog INTERREG programa Slovenija-Hrvatska u razdoblju 2021.-2027.«.

Glavni cilj ove javne nabave je dobiti vanjskog izvoditelja, koji će izraditi Interreg program Slovenija-Hrvatska 2021.-2027. na temelju cjelovite teritorijalne i socio-ekonomske analize programskog područja i na analizi temeljne programske strategije, kao i pružiti stručnu pomoć Odboru za programiranje u postupku programiranja sve do podnošenja i odobrenja predmetnog programa od strane Europske komisije.

Javni natječaj na slovenskom jeziku (zajedno s dokumentom i verzijom natječajne dokumentacije na hrvatskom jeziku) objavljen je na Portalu javne nabave na slijedećoj poveznici:

http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=369629.

Broj objave je JN006095/2020-W01.

Natječajnu dokumentaciju na hrvatskom jeziku možete preuzeti i na sljedećoj poveznici:

Raspisna dokumentacija.

Rok za predaju ponuda je 26. listopada 2020. godine do 9h.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X