Otvoreno javno savjetovanje o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza.

Objavljeno - 10.07.2018.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva zainteresiranu javnost da se priključi javnom savjetovanju o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza.

Savjetovanja putem javne rasprave održat će se:

 

Za sudjelovanje na usmenoj javnoj raspravi potrebno je prijaviti se ovdje.

Osim toga, ključni dijelovi Uputa za prijavitelje objavljeni su na aplikaciji e-Savjetovanja  9. srpnja 2018. godine, a savjetovanje traje 30 dana, odnosno sudjelovanje u obliku davanja komentara na objavljene dijelove Uputa za prijavitelje moguće je do 8. kolovoza 2018. godine.

MRRFEU će razmotriti i obraditi sve pristigle komentare, te objaviti njihov popis s pregledom prihvaćenih, djelomično prihvaćenih i odbijenih prijedloga, s kratkim obrazloženjem, u roku od najviše 15 radnih dana od isteka roka za savjetovanje odnosno najkasnije 23. kolovoza 2018. godine.

Priključite se e-Savjetovanju ovdje.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X