Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” koju će 7. listopada 2021. s početkom u 10 sati održati udruga DKolektiv iz Osijeka.

Cilj radionice je upoznati sudionike s osnovnim elementima važnim za kvalitetnu i uspješnu provedbu projekata. Osiguranje kvalitetne i uspješne provedbe projekta podrazumijeva dobro planirano i unaprijed osmišljeno upravljanje različitim elementima projekta – aktivnostima, ljudima, novcima i svim drugim resursima kao i kontinuirano praćenje svih navedenih elemenata. Za upravljanje projektom potrebna su znanja i vještine projektnog menadžmenta koje će osigurati ostvarivanje svih zadanih ciljeva i rezultata projekta uz efikasno raspoređivanje i trošenje uloženih resursa. Na radionici će sudionici dobiti osnovna znanja i vještine potrebne za kvalitetno upravljanje svim elementima projekta (planiranje, organiziranje i praćenje) – navodi se u pozivu.

PRIJAVA NA RADIONICU

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.