NAJAVA: Konferencija “ITU gradovi u novom programskom razdoblju” 17. svibnja 2022. godine u Zagrebu uz mogućnost praćenja programa online

Objavljeno - 16.05.2022.

Dana 17. svibnja 2022. godine s početkom u 9:30 sati u Zagrebu se održava konferencija pod nazivom “ITU gradovi u novom programskom razdoblju”, s ciljem predstavljanja dosadašnjih rezultata korištenja ITU mehanizma u Republici Hrvatskoj i proširenja ITU mehanizma na nova područja kao i mogućnosti ulaganja koje se nude kroz novo financijsko razdoblje 2021.-2027.

Integrirana teritorijalna ulaganja (ITU) predstavljaju mehanizam koji se po prvi puta koristio u Europskoj uniji u financijskom razdoblju 2014.-2020. godine, a koji je omogućio integriranje sredstava iz različitih europskih fondova i operativnih programa te ulaganje tih sredstava u aktivnosti kojima se ojačava uloga gradova kao pokretača gospodarskog razvoja.

Konferencija obuhvaća niz stručnih izlaganja kao i panel raspravu o iskustvu uspostave posredničkih ITU tijela i provedbe ITU mehanizma te panel raspravu o pripremnim aktivnostima i očekivanjima gradova u financijskom razdoblju 2021. – 2027.

Svi zainteresirani, osim na lokaciji održavanja konferencije, sadržaj mogu pratiti i putem prijenosa uživo putem ove poveznice: https://youtu.be/8dki29bcf1s.

Program konferencije preuzmite ovdje .Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X