NAJAVA: 15. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“

Objavljeno - 23.04.2021.

U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program „Konkurentnost i kohezija“, 15. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa održat će se online, u utorak, 4. svibnja 2021. godine, s početkom u 9.30 sati.

Na dnevnom redu 15. sjednice predviđeno je usvajanje prijedloga „Godišnjeg izvješća o provedbi za 2020. godinu“ i predstavljanje „Godišnjeg izvješća o troškovima upravljanja i naknadama za provedbu financijskih instrumenata isplaćenima u 2020. godini“.

Također, članovi će biti informirani o izmjenama u članstvu Odbora za praćenje, te o provedenim pisanim postupcima odlučivanja kao i o predloženoj izmjeni Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija” (v.10.0).

Na sjednici će ukratko biti predstavljeno i Novo programsko razdoblje 2021. – 2027.

Sjednici će prisustvovati članovi Odbora za praćenje koji se sastoji od predstavnika tijela državne uprave, partnerskih institucija, civilnoga društva, socijalnih i gospodarskih partnera, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, Glavne uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije te financijskih institucija relevantnih za provedbu Operativnoga programa.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X