Kratak opis nabave
Predmet nabave je usluga izrade strukovnog dijela strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije na razini 4.2 iz područja kuharstva. Predmet nabave predstavlja jednu od aktivnosti u projektu Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik. Prethodno navedeni projekt obuhvaća uspostavu Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik kao mjesta izvrsnosti s ciljem jačanja institucionalnih i ljudskih resursa u sektoru turizma i ugostiteljstva u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i regiji, kako bi se povećale mogućnosti na tržištu rada mladima koji se žele uključiti u obrazovanje (učenici i polaznici u sektoru turizma i ugostiteljstva), već uključenima u obrazovanje ili onima na prelasku do tržišta rada te odraslima. Cilj ove aktivnosti koja je predmet nabave jest jačanje kapaciteta i stručnosti ljudskih resursa kroz njihovo osnaživanje za izradu kurikuluma namijenjenog poučavanju učenika u redovnom sustavu obrazovanja i odraslih polaznika programa kroz koji će unaprijediti mogućnosti za učenje temeljeno na radu kroz povezivanje ishoda učenja sa stvarnim potrebama tržišta rada iskazanim od strane poslodavaca.