Investicijske platforme: pametni gradovi i pametni otoci u Republici Hrvatskoj

Objavljeno - 16.11.2018.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) i Europska investicijska banka (EIB) uz potporu Europskog savjetodavnog centra za ulaganja (ESCU), održat će 5 regionalnih radionica na temu: Investicijske platforme: pametni gradovi i pametni otoci u Republici Hrvatskoj , usmjerenih na lokalne dionike s ciljem upoznavanja s financijskim instrumentima i investicijskim platformama.

Predviđeni raspored održavanja regionalnih radionica je sljedeći:

Tijekom radionice, osim samog koncepta pametnih gradova i pametnih otoka te investicijskih platformi, predstavit će se strateški prioriteti teritorijalnog razvoja u okviru Nacionalne razvojne strategije RH do 2030. godine koji se odnose na razvoj pametnih gradova i razvoj pametnih otoka te praktični primjeri projekata iz drugih zemalja usmjerenih na razvoj pametnih gradova i pametnih otoka.

Cilj je potaknuti predstavnike javnog, poslovnog, znanstveno istraživačkog i civilnog sektora da se pridruže na ovoj radionici koja će biti dobra prigoda za dijalog i pronalaženje mogućih rješenja strukturiranja i financiranja strateških projekata teritorijalnog razvoja.

 Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X