Interreg IPA CBC Hrvatska – Srbija 2014. – 2020. – objavljen je 3. ograničeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga

Objavljeno - 07.09.2022.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela Programa prekogranične suradnje Interreg IPA Hrvatska – Srbija 2014.-2020. objavilo je 3. ograničeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Cilj Poziva je ugovaranje dodatnih projekata koji će kapitalizirati i dodatno maksimizirati učinkovitost učinaka i rezultata projekata koji su financirani u okviru 1. i/ili 2. Poziva na dostavu projektnih prijedloga i dovršeni do 30. lipnja 2022.

Namjera Programa je ugovoriti samo one projekte koji bi se usredotočili na određene vrste akcija/aktivnosti i rezultata Programa.

Program poziva sve zainteresirane projektne partnere koji su već proveli projekt unutar 1. i/ili 2. Poziva da dostave svoje koncepte, prema detaljima navedenim u Smjernicama za prijavitelje.

Koncepti se mogu podnijeti unutar sve četiri prioritetne osi i svih specifičnih ciljeva.

Ukupna indikativna vrijednost poziva iznosi 970.000,00 eura EU sredstava.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga će biti otvoren od 07. rujna 2022. do 07. listopada 2022. do 15:00 sati.

Programsko područje u Hrvatskoj obuhvaća 4 županije: Osječko-baranjsku, Vukovarsko-srijemsku, Brodsko-posavsku i Požeško-slavonsku županiju te 5 upravnih okruga u Srbiji: Sjeverno Bački, Zapadno Bački, Južno Bački, Sremski te Mačvanski upravni okrug.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo Programa organizirat će 4 online informativne radionice s ciljem pružanja detaljnih informacija i praktičnih savjeta za pripremu i podnošenje sažetaka projektnih koncepata u sklopu 3. ograničenog Poziva.

Više informacija o Pozivu možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.interreg-croatia-serbia.eu/call-for-proposals/3rd-restricted-call-for-proposals/Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X