Informativni događaj „EU FONDOVI – Nove prilike 2021. – 2027.“ stiže u Rijeku

Objavljeno - 11.05.2023.

U četvrtak, 18. svibnja, u Rijeci će se, u prostorijama Konferencijsko-izložbene dvorane Transadria, održati sedmo po redu informativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Događaju će prisustvovati ravnatelj uprave Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Dominik Paparić, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina te gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Tijekom događanja prisutnima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. te posebno novih programa Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. (PKK) i Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027. (ITP). Ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji, financijskim instrumentima, ITU Mehanizmu i ITU Rijeci, urbanome razvoju, mogućnostima sufinanciranja projekata te iskustvima dosadašnjeg korištenja sredstava iz EU fondova. Na panel raspravi će predstavnici Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke te Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije predstaviti iskustva korištenja fondova Europske unije na lokalnoj razini i pripremu za korištenje sredstava u novom programskom razdoblju, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici.

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se zaprimati do 17. svibnja 2023. ili do popunjena kapaciteta. Zainteresirani će moći pratiti događaj i preko live streama na Youtube kanalu Ministarstva Strukturni fondovi.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X