INFORMATIVNE RADIONICE ZA POTENCIJALNE PRIJAVITELJE NA POZIV „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“ – Obavijest o mjestu i vremenu održavanja te BITNE izmjene vezane uz održavanje Informativne radionice u Kninu

Objavljeno - 13.09.2018.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava održat će najavljene Informativne radionice za potencijalne prijavitelje na poziv „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“ kako slijedi:

Mjesto i vrijeme održavanje: Hotel Osijek, Šamačka 4, Osijek; 10:00 – 13:00 h

Mjesto i vrijeme održavanja: POU Hrvatski dom, Matije Gupca 2, Petrinja; 11:00 – 14:00 h

Napomena: prijave na radionice u Osijeku i Petrinji su zatvorene. 

BITNA IZMJENA!!! 

Uslijed iscrpljenja financijske omotnice predviđene za Grupu I – Knin, informativna radionica neće se održati 25. rujna 2018. godine u Kninu već u Benkovcu.

Osobe koje su se prijavile na radionicu u Kninu mogu sudjelovati na radionici u Benkovcu bez ponovne prijave.

NOVI DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA INFORMATIVNE RADIONICE

Rok za prijavu na informativnu radionicu u Benkovcu je: 14. rujna 2018. godine

Za sudjelovanje na informativnoj radionici u Benkovcu potrebno je ispuniti Prijavni obrazac.

Napomena:

Broj sudionika na radionici je ograničen te je uputno sudjelovanje ograničiti na jednog do najviše dva predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.

Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njezinom statusu. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X