Informativna radionica u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima

Objavljeno - 29.01.2019.

Informativna radionica za prijavitelje!

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizirainformativnu radionica za Poziv na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima (Europski fond za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.)

Cilj radionice je upoznati sudionike s prihvatljivošću prijavitelja i partnera na predmetni Poziv, s kriterijima odabira, procedurama podnošenja projektnih prijedloga, ocjenjivanja te približiti postupak odabira projekata za izgradnju pristupnih mreža u bijelim NGA područjima.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 4. veljače 2019. godine do 16.00 sati.

Vrijeme održavanja radionice: utorak, 5. veljače 2019. od 11 – 16 sati (registracija i dolazak sudionika se očekuje od 10:30 sati).

Mjesto održavanja radionice: Velika dvorana županijske komore HGK (prizemlje), ulica Matije Mesića 2, Slavonski Brod.

Program informativne radionice možete pronaći OVDJE.

NAPOMENA: Informativna radionica je prvenstveno namijenjena potencijalnim prijaviteljima s područja pet županija (Brodsko – posavska, Osječko – baranjska, Vukovarsko – srijemska, Požeško – slavonska i Virovitičko – podravska), a za područja ostalih županija održat će se dodatne radionice tijekom mjeseca veljače 2019. godine u gradovima Splitu, Rijeci i Zagrebu (termini će biti naknadno objavljeni).Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X